В Пловдив и днес учениците до 14-годишна възраст ще трябва да

...
В Пловдив и днес учениците до 14-годишна възраст ще трябва да
Коментари Харесай

Транспортът в Пловдив днес не е безплатен за деца до 14 години

В Пловдив и през днешния ден учениците до 14-годишна възраст ще би трябвало да си купуват билетче от 1 лев, с цел да пътуват в градския превоз, макар че имат право на безвъзмездни карти от 1 февруари, съгласно решението на Министерския съвет. 

Пред Радио Пловдив шефът на Общинското дружество " Организация и надзор на превоза "   Георги Стоилов  обясни, че документите се печатат от Българска народна банка, само че не са пристигнали в Пловдив.

Проблемът е за цялата страна. По непотвърдена информация е имало пропуск или неточност в в началото издадените документи, които са върнати, посочи Стоилов. 

Той призна, че решения са открити в разнообразни градове, но в Пловдив нямат опция да го създадат от през днешния ден.

В момента, в който се получат картите, хората ще бъдат известени и ще могат да си ги купят, уточни представителят на общината. 

В Пловдив бюрата, в които ще се издават тези документи, са седем. Картите ще бъдат раздавани по брой и в случай че не бъдат оползотворени, ще бъдат върнати.

Не са планувани обезщетения , само че за благополучие учениците сега са в грипна почивка, сподели още шефът на Общинското дружество " Организация и надзор на превоза " в Пловдив.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР